onsdag 29 maj 2013

Lillebror måste ha påfyllning!Lillebror har nästan alltid tomt i byro lådan han leker så mycket på knän och mage i sandlådan för tillfället så tvättmaskinen går för mest hela tiden och  ändå räcker inte kläderna till, dessutom så kom liksom sommaren nästan direkt i år och jag hann inte riktigt med att fylla upp med kortärmad och shorts. 

Nu har jag klippt ut och sytt ett gäng men den ända som fastnade på bild var denna, min lilla kille älskar bilar, traktorer och andra motorfordon så en tröja med bilar på kunde bara inte bli fel dessutom så tycker han så mycket om rosa frågar ofta om rosa strumpor och tröjor så lite rosa kantband fick de bli. 
Jag gillar att ha lite rosa på honom bara för att han är kille så måste man väl inte bara ha blått och grått typ. 
I bland är jag extra glad över att jag började sy barnkläder för går man runt på dessa stora klädkedjorna så är de rätt trista kläder i mina ögon, de är klart de finns små guld korn här och där men de blir aldrig lika mycket mönster och färgglatt som när man syr, inte i mina ögon i allafall. 

Mönstret på tröjan använde jag mig av ett par gånger i fjol och jag gillar de i massor men det går egentligen bara upp till 92 så jag fick öka på det en stl själv för att få stl 98. Tycker om att den är v-ringad och även att ärmen är lite längre. 

Mönster: v-ringad  kortärmströja stl 98  ottobre 3/2012

Material:
 turkos Jersey med bilar, olssonstyger
 tunn rosa interlock till kantband Jnydesign

Ha de gott 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin