torsdag 17 december 2009

Tåg klänning!


Här är det en riktig sjukstuga, både jag och I har varit krasslig länge men nu slog det till på allvar. Så symaskinen är det sista jag orkar tänka på för tillfället, men visa något obloggat kan jag i allafall göra =)

Jag är helt kär i detta tyg fast min favorit färg är nog det blåa, helt ljuvligt att sy i och säkert helt underbart att ha på sig.
Klänning till I blev det av detta tyg har även sytt en likadan i blått men den han jag inte ta bild på innan hon hade hunnit tagit på sig den och spillt ner den =)
Modellen är den samma som dom senast klänningarna jag gjort och det är nog min favorit för tillfället, även I gillar den mycket!
Jag hade önskat att detta tyg hade kommit i grönt det tror jag skulle ha varit riktigt snyggt, men man kan inte få allt.


Hoppas ni slipper bli sjuka där ute för det är inge vidare roligt, nu ska jag bädda ner mig under täcket och försöka bli frisk!

Ha de gott!!

7 kommentarer:

LizA sa...

Fint! Själv är gult min favoritfärg. Den ska faktiskt komma i grönt, limegrönt med svarta tåg. Johnny hade hoppats att degt skulle komma redan förra veckan, men det verkar vara försenat eftersom det inte är upplagt på hemsidan.

Lottaspace sa...

Vilken fin! Jag har ett nattlinne i original som jag håller på att sy om till en pyamas till sonen. Tror nog att jag borde köpa lite mera..

Moi! sa...

TYcker också om den blåvarianten. men gult är fint oxå!

LillaBarn sa...

Men åhhh, vad fint... Jag gillar det gula bäst nu tror jag, inte för att jag har något själv ännu. Men när jag bestämt mig för vilken färg jag vill ha så blir det nog en meter eller så hit med....

Anna, Tvillingtand sa...

Den var jättefin! Jag gillar också det blå, fast trycket är nog allra finast på den gula.

KRUMELEJ sa...

Vilken fin klänning. Hoppas att ni kryar på er snart. Ha en bra helg!

Thea sa...

Härligt med gult! Snygg modell också!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin