söndag 21 augusti 2011

Set till kusin!


Ett set till som fått flytta in hos lillkusinen, samma tröjmönster som denna och faktiskt att byx mönstret också är ur senaste nr av ottobre som jag skrev tidigare så gillar jag skarpt senaste nr av tidningen.
Jag tycker att rött är en så härlig färg till pojkar, ska man köpa något i butik så är det mest blå och gröna toner även om det blivit lite bättre på senare år vad jag har förstått. Nu förstår jag alla pojk mammor där ute som vill ha mera färg till killar. Och jag passar på att fylla på kusinens garderob med lite rött hoppas bara att mamman i huset gillar det lika mycket som mig.


Mönster: tröja stl 62 mudd byxa stl 62 ottobre 4/2011
Bebis hjälm eget

Tyg: blått tåg Ekologisk bomull/ lycra Jofotex
röd velour lokal tygaffär
Röd tunn interlock till kanband JNYdesigna
Vist är det konstigt att man har fulla garderoben med tyg men tycker ändå alltid att det saknas något eller att man vill kunna köpa alla dom nya tygerna som kommer hela tiden, när jag började sy så var inte utbudet av härliga färgglada tyger så där jätte stort men nu har det bara exploderat och det kommer bara mer och mer hela tiden. Jag skulle lätt kunna bränna hela föräldrapenningen på tyger men säkert ändå vilja ha mera.

4 kommentarer:

MadebyMammaMia sa...

Fina grejer:)

Emilia sa...

Vilket fint set - gillar verkligen färgkombinationen!

Liten Lucky sa...

Verkligen jättefint! Jag gillar ocksa rött till min lille kille. Även om alla säger hon till honom när han har rött pa sig...

Pernilla sa...

Liten Lucky: Ja det händer även oss, men jag fortsätter med rött i alla fall =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin