måndag 26 oktober 2009

Två som blev ett =)

Två ufo`n som legat jätte länge har jag äntligen gjort färdiga. Det roliga med dessa två plagg var att jag inte alls tänkt ha det som ett set, men kan ni tänka er att dom passar så otroligt bra ihop insåg jag när dom blev färdiga och låg bredvid maskinen för att få varsin namn lapp.
Tröjan har jag provat att göra ett tajtare mönster till, svårt att hitta det men jag löste det igenom att förlänga ärmen på ett kortärms tröja med slim modell.Byxan är min favorit fattar inte varför jag inte har sytt klar dessa tidigare jätte snygg modell och tyget är ganska tjockt och jätte stretchigt perfekt bralla att ha framöver under overallen.
Mönstret har jag tagit ur Ottobre nr 1/2004 lite omgjort.
Jag kan nog inte följa ett mönster från början till slut, har försökt så många gånger men innan det är klart så har jag gjort en eller flera ändringar ha ha

Molntyger kommer så klart från JNYdesign och det randiga kommer från Olssons tyger som jag har köpt på rea någon gång.

8 kommentarer:

F . A . E sa...

Härliga plagg och så fina tillsammans.

JuMel sa...

Fina! Molnen är ju aldrig fel och brallorna är fina de med!

Lallis/Helene sa...

Jättesnyggt tillsammans! Och var för sig också såklart :)

Åsa sa...

hej, vad kul att jag fick hitta hit till dig, tack vare din kommentar hos mig =) du syr väldigt fint och dina brallor är såå coola, de i plysch med applikationer är ju bara så fina!! jag kommer att lägga till dig hos mig direkt!

KRUMELEJ sa...

Vad superläckert det blev tillsammans. Jag känner igen det där om att aldrig använda ett mönster rätt av :). Det är som om det alltid finns något att förbättra.

Fangoria sa...

=) Kul att du ville tävla hos mig!
Plaggen passar verkligen jättebra ihop, roligt när man lägger tyger bredvid varandra och "oj" vad de passade ihop! =)
Jättesnygg byxmodell!

LillaBarn sa...

Skitsnygga brallor! Tröjan med såklart. Jättesnyggt ihop. Jag har kollat på mina UFOn, men något mer än så har det inte blivit än. Ska ta mig i kragen snart, och röja i den högen.

Johanna sa...

Supersnyggt! Och extra snyggt som set.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin