torsdag 9 juni 2011

Spilla skydd för små ätare

Jag torkar och torkar detta golv under lillebrors matstol och har jag inte hunnit tagit rätt på den spillda gröten direkt så är det som cement, nästan omöjligt att torka. Måste försöka lösa det på ett enklare sätt och vist en tidning eller gammalt reklamblad fungerar säkert men inte så jätte roligt att titta på.

Vaxduk lite bomulls band och vips vad enkelt det blev när lille man ätit färdigt bara skölja av spill skyddet under kranen, inge mera svordomar över cement liknande gröt spill i den här familjen =)

Jag gjorde mitt skydd med dessa mått 53 cm brett och 49 cm djupt. Sedan valde jag att runda hörnen framtill dels för att det är lättare att sy på kant bandet och dels för det blev snyggare, tycker jag.

Material Vaxduk olssonstyger röd bomulls snedslå stoff & still


Jag vet inte om ni också har haft lika varmt som vi men det är nästan så man vill flytta ner i källarten, barnen har svårt att sova och jag skulle vilja klä av mig skinnet om det gick.
Jag vet att man inte ska gnälla men denna årstid när det är för tidigt för utomhus bad men ändå så varmt är lite extra jobbig enligt mig!
3 kommentarer:

Emilia sa...

Smart ;) Och fin!

Anonym sa...

Jättefint och smart. Men jag skrattar lite för mig själv ändå för ettåringen här hemma skulle behöva ett spillskydd på minimum 2 meter i diameter, helst 2,5. men det låter inte lika praktiskt så jag får nog fortsätta knäskura golvet.

Pernilla sa...

judeandesert: Ha ha ja kan bli lite jobbigt med en vaxduk på golvet i den storleken, men jag har tänkt att en sån där skydds matta i genomskinlig plast som dom har på ikea för kontors stolar skulle fungera men inte så snyggt det häller ja det bästa är kanske knäskura ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin