måndag 11 februari 2013

Alla hjärtans present!


I vår familj så har vi precis fått upp ögonen för dom mest fantastiska men ändå lite läskiga dockorna som är så populära  Monster high. Allt började med att storasyster fick en film i julklapp och nu är det inge annat som gäller en dessa monster. Det ska vara dockor, sängkläder, väskor ja allt som går att köpa för pengar som tur är fyller denna lilla tös också år alldeles efter jul så att köpa presenter blev inte så värst svårt. 

I allafall så spånade jag lite på en ide om en alla hjärtans present till henne och hon är väldigt skeptisk till sådant jag syr, men denna tror jag faktiskt inte att hon kan motstå. För nu kan man faktiskt säga att det är en Monster high mössa eller hur??
För att göra det ännu mera roligt så ska bästa kompisen få en likadan fast i annan färg!

Döskallen är alltså en applikation som jag sytt i tre lager.Mönster:

Eget  52/54

Material:
Rosa jersey  (mössa)
Svart jersey(applikation)
rosa jersey (applikation)
vit jersey (applikation)

Ha de gott!

7 kommentarer:

Gelememos sa...

Vilken häftig mössa! :)

Åsa Tidqvist sa...

håå, min 6-åring skulle bli så avis på denna! Det är bara Draculaura som gäller här...

Pernilla sa...

Tack snälla!
Åsa: Ja det är lika här =)

Pernilla sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Mia sa...

hej, googlade monster high o hamnade här.. va duktig du är :) har du gjort monster high döskallen själv eller kan man köpa sånna tygmärken nånstans? min dotter är också ett fan av MH nämligen :) mvh mia

Pernilla sa...

Mia: Tack =) Jag skrev ut en bild från nätet som jag sedan klippte ut i tyg och sydde fast som applikation, vet inte om det finns som färdigt märken!

Mia sa...

Okay, Tack för svar! :) blir nog lite avancerat för mig att försöka mig på.. Haha men väldigt duktigt av dig :) coolt att ha nåt eget liksom :)) Får hoppas dem säljer både tyger o märken framöver :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin