onsdag 27 februari 2013

Nya byxor!

Jag har provat att göra en lite annan byxa, ville ha lite häng i grenen och rätt tajta i benen för en liten coolare byxa. Blev jätte nöjd med mitt nya mönster, dom gör sig kanske inge vidare så här på bild men på sitter dom super snyggt och min lilla kille blev jätte tuff. 
Just dessa byxor är till  en väns lilla kille och jag hoppas han blir lika coola i sina nya byxor. Jag brukar oftast sy byxor i jogging eller velour det är klart att de händer att jag syr i jersey med, men föredrar lite tjockare material helst nu när lillebror är mer på knäna än på fötterna liksom. Dessa är dock sydda i jersey dels för att mottagaren är en riktig liten varmis och dels för att det är rätt skönt att ha ett par tunnare under overallen nu i vår, om det blir någon vår vill säga.  

I dag har vi vabb dag här hemma mina barn har faktiskt klarat sig otroligt bra denna månad mot för många andra så jag håller tummarna om att det bara håller i sig någon dag eller så och att lillkillen snart är på fötter igen =)

Mönster:
Eget stl 98

Material:
Grå jersey lokal tygaffär
Grå mudd stoff och still
En bit 2 cm bred resår
3 st knappar

Ha de gott, och hoppas ni håller er friska!
5 kommentarer:

Emilia sa...

Snygga - och fin kofta med!

Pyssellycka sa...

Coola brallor! Gillar modellen skarpt!

Le Petit sa...

Coola! Känns helt "rätt i tiden" :).

Anki sa...

Fräcka!

Anonym sa...

louis vuitton pas cher homme [url=http://www.lvspeedy.fr]lunette louis vuitton pas cher[/url] bwgkad vetement louis vuitton pas cher [url=http://www.lvsacnew.fr]louis vuitton sac[/url] fhqazs

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin