tisdag 19 maj 2009

Pytte klänningar!

Det är så roligt att sy så små kläder båda dessa är i storlek 2 till 6 månader ungefär. Mönstret har jag ritat själv med hjälp av en klänning som min tjej hade när hon var liten. Rätt praktisk modell, annars är det svårt att ha klänning på så små barn tycker jag.


Den här fick en liten anka på magen ett återvunnet tyg och är kantad med brunt kantband.Randigt återvunnet tyg från 70-talet fick bli bakstycke och även den gula knappen är gammal. Hade sådan tur att jag fick en hel burk med gamla knappar av min svärmor, det tackar jag för!Den andra har samma modell men ett ljuvligt rött tyg med söt nalle på. Även detta tyg är återvunnet. Hade lite problem med att välja kantband till denna men valde efter lite velade grönt, mycket tackvare att bakstycket har den färgen.Ja som sagt grönt bakstycke och röd knapp blev det på denna.


Så roligt att få använda bara återvunna tyger rakt igenom, annars brukar det alltid sluta med att någonting är nyinköpt! Båda dessa och några till ska få följa med skjortorna och tre kvartsbyxorna!
3 kommentarer:

Linda sa...

kul att hitta till dig jättefina kläder du syr :)

Retro Elephant sa...

Jag har också det röda björntyget :) Fina klänningar!

//Lina

Palven sa...

Supersöta tyger till supersöta klänningar =)
Like it!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin