måndag 10 januari 2011

Traktor och bokstavs set!Nu har jag gjort det igen!!! Härliga hängselbyxor fast helt galna denna gång, mamma har blivit färg och mönster tokig =) !!

Traktor tyget köpte jag samtidigt som lustiga djur hos strömming, båda tygerna har samma härlig kvalite och är lika färgglada. Inget konstigt med denna byxa, samma modell som dom andra jag bloggat om. Har tok snöat in på detta mönster!!

Sedan så ville jag sy en body som passade till med insåg att det var inte så lätt att hitta på något till ett par så mönstrade byxor. Till sist så hittade jag ett enfärgat tyg i tyggarderoben och kände att det blev alldeles för tråkigt att sy en helt enfärgad body, så lösningen blev att göra en applikation. En ganska enkel sådan ett helt vanligt N i samma tyg som jag kantade bodyn med. Men ändå ganska skönt att jag kan välja, med en vanlig byxa så syns applikationen och med hängselbyxan syns den inte.

N ser ut som en hippie i detta set men han kan ju inte protestera ännu ;)

Traktor tyget kommer från strömming
Grön enfärgad intelock från JYNdesigne
senaps gult kantband olssonstyger

9 kommentarer:

od Andulky sa...

Så himla snyggt!!

Agnetha // Lilofant Design sa...

Snyggt!! Vill också ha traktorerna men hann ta slut innan jag hann beställa. Får se om hon har kvar i Norge...

Agnetha // Lilofant Design sa...

Glömde fråga om det var eget mönster på byxorna eller om du vet var man kan hitta något typ sådant (så man kan utgå i från)...

Pernilla sa...

Agnetha: Det jag har utgått ifrån är ett ottobre mönster nr 6/2009 som jag har gjort tajtare och lite mer urringat fram.

JuMel sa...

Vilket läckert set! Känns vårigt liksom:)

Heartbeatdesign sa...

Du syr ju så sjukt fina grejer. Vilken superhärlig färgkombination!

Är nyfiken på hur du får till så snygga bilder men vit bakgrund och allt? Har du en multimediasuperduper-kamera eller det där programmet där man "sprayar" bort bakgrunden som jag OMÖJLIGT hittar på igen :( ?

Agnetha // Lilofant Design sa...

Tack! Ska kika in vilken det är....är sugen att testa på något nytt!!

SiriR sa...

For et herlig sett!!

Pernilla sa...

Heartbeatdesign: Jag använder mig av photoshop för att få vit bakgrund!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin