lördag 4 februari 2012

Pingvin set!Jag är verkligen inne i en skapar period, har så mycket  på gång (samtidigt så klart dumt att slutföra något innan jag börjar på något annat) och hela huvudet fullt med vill sy projekt. Denna applikation en en sådan som har varit på vill göra listan hur länge som helst äntligen kan jag bocka av den. Fast egentligen så hade jag tänkt mig ett annat tyg på bodyn och att den skulle bli till lillebror, men den var så rolig så jag syr nog en eller två till innan det är färdigt.
 Byxan är en ny modell för mig har aldrig tidigare sytt liknande men det var otroligt roligt och mycket snabbt avklarat, vist är det dekorativt med sydda pressveck?
 Det här setet fick mig att längta jätte mycket efter våren och det gjorde inte saken bättre när solen skiner för fullt utomhus, men värmen den lär vi få vänta på 21 grader i morse burr. Tur man slipper gå ut nu när lillebror har vattkoppor, men träffa lillkusinen ska vi göra i dag och det är han som ska få detta set:)


  Material:
Turkos jersey, ljus turkos interlock (kantband) JNYdesign
Diverse jersey stuvar till applikation
Turkos velour från tyghyllan
Resor Bibbis


Mönster:
Body stl 74 eget
Byxa stl 74 ottobre nr 4/2011

Ha en härlig lördag!

8 kommentarer:

od Andulky sa...

Älskar det!!!

od Andulky sa...

Har inte vågat mig på pressveck än, men syr du en raksöm nån mm in på rätsidan?
/Anna

Pernilla sa...

Ja precis det var inte så svårt. Jag har en genomskinlig pressarfot till min symaskin och den använde jag, tycker det är lättare att se kanten.
Men det går ju utan med =)

od Andulky sa...

Toppen, tusen tack! Ska prova så fort vi blir lite friskare här, det är verkligen snyggt!

Kicki sa...

Byxan är så söt och,som sagt, inte alls svår att sy! Men applikationer däremot- huuaah!men du är ju superduktig på det, jättesöt pingvin!!

Anonym sa...

Men så vansinnigt snyggt!!
/Thea (kokalal)

Skapat av mig sa...

Inser att jag inte varit inne här hos dig på länge, så tack för kommentaren så att jag hittade tillbaka till din fina blogg - å vad mycket fint du sytt! Jeansen jag precis sydde har pingvintyg i fickorna, syns ju inte på bilden. Super set!!!

Åsa Tidqvist sa...

så himla snyggt! och klänningen med volang nertill - så fin så fin!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin